Aplikacja nie uruchamia się przez licencję RtFree

Główne forum techniczne dla dyskusji dotyczących problemów przy wytwarzaniu aplikacji PROMOTIC oraz sposobach ich rozwiązania.

Aplikacja nie uruchamia się przez licencję RtFree

Postby Amares8 » Mon 04. Nov 2019 10:48:45

Witam!
Od pewnego czasu zawsze, gdy próbuję uruchomić aplikację pojawia się komunikat:
Code: Select all
Promotic RtFree and another Promotic was detected! That is not allowed so that the aplication will be determinated!

Problem zaczął występować nagle, podczas któregoś z rzędu uruchomienia aplikacji.
Z góry dziękuję za pomoc.
Amares8
 
Posts: 2
Joined: Mon 04. Nov 2019 10:43:17

Re: Aplikacja nie uruchamia się przez licencję RtFree

Postby Robert Siwek » Fri 06. Dec 2019 12:07:53

Witam,

wygląda na to, że Pan uruchomił wcześniej ponownie aplikację aniżeli doszło do ostatecznego zakończenia poprzedniego procesu.
Proszę sprawdzić w Menedżerze zadań, czy aplikacja została poprawnie zakończona.
Robert
Robert Siwek
 
Posts: 72
Joined: Thu 13. Dec 2012 9:29:09

Re: Aplikacja nie uruchamia się przez licencję RtFree

Postby Amares8 » Mon 16. Dec 2019 12:12:47

Faktycznie, dziękuję za pomoc!
Amares8
 
Posts: 2
Joined: Mon 04. Nov 2019 10:43:17


Return to Nie wiem jak zrobić...

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron